schedule
Živilstvo 1. letnik (MŽI)
menu
Meni
account_circle
Prijava
search
close
home
Začetna stran urnikov
schedule
Kombiniran pogled
border_color
Rezervacije učilnic
print
Natisni stran
history
Izberi Blok
bug_report
Prijava napake
help
Navodila in pomoč
public
Spletna stran fakultete
navigate_before
22. apr – 28. apr 2024
arrow_drop_down
08. apr – 14. apr 2024
15. apr – 21. apr 2024
22. apr – 28. apr 2024 (izbran)
29. apr – 05. maj 2024
06. maj – 12. maj 2024
13. maj – 19. maj 2024 (trenuten)
20. maj – 26. maj 2024
navigate_next
Izvozi urnik
Ponedeljek - 22. 04.
Torek - 23. 04.
Sreda - 24. 04.
Četrtek - 25. 04.
Petek - 26. 04.
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Strukturne lastnosti živil
P+S
MŽI-1
Abramovič
,
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
P
MŽI-1
Demšar
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
LV:1
MŽI-1
Polak
Lab-TM
Tehnologije mesa in mesnin II
S
MŽI-1
Demšar
Ž3
Tehnologije mesa in mesnin II
LV:2
MŽI-1
Polak
Lab-TM
Strukturne lastnosti živil
P+S
MŽI-1
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
P
MŽI-1
Demšar
Ž1
Tehnologije mesa in mesnin II
LV:1
MŽI-1
Polak
Lab-TM
Strukturne lastnosti živil
P+S
MŽI-1
Cigić
Ž3
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
Strukturne lastnosti živil
LV:1
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Strukturne lastnosti živil
LV: 2
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Strukturne lastnosti živil
LV:2
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Tehnologije mesa in mesnin II
P
MŽI-1
Demšar
Ž3
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
Tehnologije mesa in mesnin II
LV:2
MŽI-1
Polak
Lab-TM
International Seminars in Bioscences
S
MPR-1
,
MPR-2
,
MŽI-1
,
MŽI-2
Pogačnik da Silva
SSŽ
TPSZ2
LV:1
MŽI-1
Zlatić
Lab-TRŽ
TPMeMe2
TD
MŽI-1
Demšar
,
Polak
TDŽI
TPSZ2
TD
MŽI-1
Zlatić
TDŽI
TPSZ2
LV:2
MŽI-1
Zlatić
Lab-TRŽ