schedule
Predavalnica Živilstvo 3
menu
Meni
Jezik
arrow_drop_down
account_circle
Prijava
search
close
Slovenščina
Angleščina
home
Začetna stran urnikov
schedule
Kombiniran pogled
border_color
Rezervacije učilnic
print
Natisni stran
history
Izberi Blok
bug_report
Prijava napake
help
Navodila in pomoč
public
Spletna stran fakultete
Oddelek za živilstvo
navigate_before
05. maj – 11. maj 2025
arrow_drop_down
21. apr – 27. apr 2025
28. apr – 04. maj 2025
05. maj – 11. maj 2025 (izbran)
12. maj – 18. maj 2025
19. maj – 25. maj 2025
26. maj – 01. jun 2025
02. jun – 08. jun 2025
navigate_next
calendar_month
arrow_drop_down
Izberite dogodke za izvoz
Navadna srečanja
Premaknjena srečanja
Rezervacije
Ali uporabljate Outlook?
Izvozi glede na izbran dan?
Kopiraj URL
Izvozi koledar
Naroči se na koledar
Ponedeljek - 05. 05.
Torek - 06. 05.
Sreda - 07. 05.
Četrtek - 08. 05.
Petek - 09. 05.
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Mikrobiologija in biotehnologija hrane
P+S
MMB-1
Čadež
,
Smole Možina
Ž3
Tehnologije mesa in mesnin II
S
MŽI-1
Demšar
,
Polak
Ž3
Uvod v biotehnologijo
P
BTUN-1
Petković
Ž3
Prehranske navade
P+S
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Pajk Žontar
Ž3
Strukturne lastnosti živil
P+S
MŽI-1
Cigić
Ž3
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
Prehranske navade
LV(: 2)
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Prevc
Ž3
Prehranske navade
LV(:1)
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Prevc
Ž3
Tehnologije mesa in mesnin II
P
MŽI-1
Demšar
,
Polak
Ž3
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P+S
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
Biotehnološki tehnikum
P
BTUN-2
Petković
,
Podgornik
Ž3
Rezervacija: Karierni dan
Nemec Golobič
Ž3
Prehranske navade
P+S
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Benedik
Ž3
Živilska kemija
P+S
ŽIUN-2
Abramovič
,
Cigić
Ž3