schedule
Učilnica Predavalnica Živilstvo 2
menu
Meni
account_circle
Prijava
search
close
home
Domov
schedule
Kombiniran pogled
border_color
Rezervacije učilnic
print
Natisni stran
history
Ogled ostalih blokov
bug_report
Prijava napake
help
Navodila in pomoč
navigate_before
Splošen teden
arrow_drop_down
09. maj – 15. maj 2022
16. maj – 22. maj 2022
23. maj – 29. maj 2022 (trenuten)
30. maj – 05. jun 2022
06. jun – 12. jun 2022
13. jun – 19. jun 2022
20. jun – 26. jun 2022
27. jun – 03. jul 2022
04. jul – 10. jul 2022
11. jul – 17. jul 2022
navigate_next
Izvozi urnik
ponedeljek
torek
sreda
četrtek
petek
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Strukturne lastnosti živil
P, S: predavanja in seminarji__ (16.5., 23.5., 30.5.)
MŽI-1
Abramovič
,
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji__ (25.4., 9.5.)
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Demšar
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
LV: lab. vaje:1,2,3 (2 skupina: 9.5., 3 skupina: 16.5., 1,2,3 skupin: 23.5.)
MŽI-1
Polak
Ž2
Strukturne lastnosti živil
P, S: predavanja in seminarji__ (19.4., 26.4., 3.5.)
MŽI-1
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji__ (10.5., 17.5., 24.5., 31.5.)
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Vinarstvo
P, S: predavanja in seminarji
ŽIUN-3
Košmerl
Ž2
Uvod v biotehnologijo
P: predavanja
BTUN-1
Petković
Ž2
Statistične metode
P: predavanja
BTUN-1
Kastelec
Ž2
Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo
P, S: predavanja in seminarji
ŽIUN-3
Požrl
,
Vidrih R.
Ž2
Prehrana v življenjskem ciklusu
P, S: predavanja in seminarji
MPR-1
Pajk Žontar
Ž2
Prehrana v življenjskem ciklusu
SV: seminarske vaje
MPR-1
Piskernik
Ž2
Fiziologija prehrane
P, S: predavanja in seminarji
MPR-1
Golja
Ž2
Vinarstvo
P, S: predavanja in seminarji
ŽIUN-3
Košmerl
Ž2
Pakiranje živil
P, S: predavanja in seminarji
ŽIUN-2
Požrl
Ž2