navigate_before Splošen teden arrow_drop_down navigate_next Izvozi urnik
ponedeljek
torek
sreda
četrtek
petek
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II P, S: predavanja in seminarji: 1-3 teden (12.4.; 19.4.;3.5.2021)
MŽI-1
Strukturne lastnosti živil P, S: predavanja in seminarji: 4-7 teden (10.5.; 17.5.; 24.5.2021)
MŽI-1
Strukturne lastnosti živil P, S: predavanja in seminarji: 1-3 teden (13.4.; 20.4.; 4.5.2021)
MŽI-1
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II P, S: predavanja in seminarji: 4-7 teden (11.5.; 18.5.; 25.5.2021)
MŽI-1
Strukturne lastnosti živilinfo_outline P, S: predavanja in seminarji: 1-3 teden (14.4.; 21.4.; 5.5.2021)
MŽI-1
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II P, S: predavanja in seminarji: 4-7 teden (12.5.; 19.5.; 26.5.2021)
MŽI-1