history
Učilnica Predavalnica Živilstvo 2
(Blok 3 21-22)
menu
Meni
account_circle
Prijava
search
close
home
Domov
schedule
Kombiniran pogled
border_color
Rezervacije učilnic
print
Natisni stran
history
Ogled ostalih blokov
bug_report
Prijava napake
help
Navodila in pomoč
navigate_before
Splošen teden
arrow_drop_down
09. jan – 15. jan 2023
16. jan – 22. jan 2023
23. jan – 29. jan 2023 (trenuten)
30. jan – 05. feb 2023
06. feb – 12. feb 2023
13. feb – 19. feb 2023
20. feb – 26. feb 2023
27. feb – 05. mar 2023
06. mar – 12. mar 2023
13. mar – 19. mar 2023
navigate_next
Izvozi urnik
ponedeljek
torek
sreda
četrtek
petek
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Senzorične metode
LV: Lab. vaje
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Ferjančič
,
Korošec
Ž2
Senzorične metode
LV: Lab. vaje_Sensory analysis_Erasmus
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Ferjančič
,
Korošec
Ž2
Senzorične metode
LV: Lab. vaje
ŽIUN-2
,
ŽIUN-3
Ferjančič
,
Korošec
Ž2
Statistične metode
P: predavanja
BTUN-1
Kastelec
Ž2
Okoljski monitoring
P, S: predavanja in seminarji
MBUN-3
Marinšek Logar
Ž2
Okoljski monitoring
P: predavanja
BTUN-2
,
BTUN-3
Marinšek Logar
,
Vodovnik
Ž2
Humana prehrana
P, S: predavanja in seminarji
MPR-1
Pajk Žontar
,
Salobir
Ž2
Pivovarstvo
P, S: predavanja in seminarji
MPR-1
,
MPR-2
,
MŽI-1
,
MŽI-2
Požrl
Ž2
Pivovarstvo
P, S: predavanja in seminarji
MPR-1
,
MPR-2
,
MŽI-1
,
MŽI-2
Požrl
Ž2
Fizikalno kemijske metode v živilstvu
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologija vina
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Košmerl
Ž2