schedule
Živilstvo (MŽI), 1
menu
Meni
account_circle
Prijava
search
close
home
Domov
schedule
Kombiniran pogled
border_color
Rezervacije učilnic
print
Natisni stran
history
Ogled ostalih blokov
bug_report
Prijava napake
help
Navodila in pomoč
Trenuten teden je izven izbranega bloka. Izberite
drug blok
ali pa izberite teden znoraj bloka.
Nastavi predlagan blok
close
navigate_before
09. maj – 15. maj 2022
arrow_drop_down
Splošen teden
25. apr – 01. maj 2022
02. maj – 08. maj 2022
09. maj – 15. maj 2022 (izbran)
16. maj – 22. maj 2022
23. maj – 29. maj 2022
30. maj – 05. jun 2022
06. jun – 12. jun 2022
13. jun – 19. jun 2022
20. jun – 26. jun 2022
27. jun – 03. jul 2022
navigate_next
Izvozi urnik
ponedeljek
torek
sreda
četrtek
petek
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Strukturne lastnosti živil
P, S: predavanja in seminarji__ (16.5., 23.5., 30.5.)
MŽI-1
Abramovič
,
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji__ (25.4., 9.5.)
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Demšar
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
LV: Lab. vaje:1,2,3 (2 skupina: 9.5., 3 skupina: 16.5., 1,2,3 skupin: 23.5.)
MŽI-1
Polak
Ž2
Strukturne lastnosti živil
P, S: predavanja in seminarji__ (19.4., 26.4., 3.5.)
MŽI-1
Poklar Ulrih
Ž2
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji__ (10.5., 17.5., 24.5., 31.5.)
MŽI-1
Vidrih R.
Ž2
Tehnologije mesa in mesnin II
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Demšar
Ž1
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:1 (19.4.: 14.00 - 15.00h, 3.5.: 14.00 - 20.00h)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:2 (19.4.: 15.00 - 16.00h, 10.5.: 14.00 - 19.00h)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:3 (19.4.:16.00 - 17.00, 17.5.: 14.00 - 19.00h)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji__ (20.4., 27.4., 4.5., 11.5., 18.5.)
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
Strukturne lastnosti živil
P, S: predavanja in seminarji__ (25.5., 1.6.)
MŽI-1
Cigić
Ž3
Strukturne lastnosti živil
LV: Lab. vaje:1 (20.4., 11.5., 25.5.)
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Strukturne lastnosti živil
LV: Lab. vaje:2 (4.5., 18.5., 1.6.)
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Strukturne lastnosti živil
LV: Lab. vaje:3 (4.5., 18.5., 1.6.)
MŽI-1
Abramovič
,
Bahun
,
Osojnik Črnivec
LŽ2
Tehnologije mesa in mesnin II
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Demšar
Ž3
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II
P, S: predavanja in seminarji
MŽI-1
Vidrih R.
Ž3
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:1 (5.5.)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:2 (12.5.)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
TPMeMe2
LV: Lab. vaje:3 (19.5.)
MŽI-1
Polak
Lab-TM
TPSZ2
LV: Lab. vaje:3 (12.5.)
MŽI-1
Zlatić
Lab-TRŽ
TPSZ2
LV: Lab. vaje:1 (22.4., 13.5.), 2 skupina (29.4., 20.5.), 3 skupina (6.5.)
MŽI-1
Zlatić
Lab-TRŽ
TPSZ2
TD: terensko delo__ 3.6.2022
MŽI-1
Zlatić
TDŽI
TPMeMe2
TD: terensko delo__ 27.5.2022
MŽI-1
Demšar
,
Polak
TDŽI